LJUBAV S TRIBINA

I hrvatski rukometaši važan su dio ovog ludila!

29.04.2014 u 14:02

Bionic
Reading

Veszprem je već dugi niz godina jedan od najboljih rukometnih klubova u Europi, ali tek ove sezone prvi se put plasirao na Final Four koji se održava u Kölnu

Mađarski predstavnik u obje četvrtfinalne utakmice bio je bolji od bogatog i na papiru kvalitetnijeg PSG-a. U Parizu je bilo 28:26, a u uzvratu je Veszprem nošen vjernim navijačima slavio 31:26 i ostvario dugo očekivani plasman na završnicu.

Dvorana u Veszpremu jedna je od najtežih za igranje upravo zbog žestokih fanova koji su igrač više za domaću momčad, a koliko oni obožavaju rukomet i svoje ljubimce vidjelo se je na prvom treningu nakon vikenda kada je pao PSG.

Tribina s najvatrenijim navijačima bila je ispunjena, parket je bio prekriven s bačenim rolama papira, a igrači su dočekani pjesmom i skandiranjem koje je trajalo jako dugo. Dvorana se tresla…

Spomenimo kako veliku ulogu u uspjesima Veszprema imaju i hrvatski rukometaši, Renato Sulić koji igra na mjestu kružnog napadača i PSG-u je zabio osam golova u drugoj utakmici te vratar Mirko Alilović koji je nedavno produljio vjernost s Veszpremom do 2018. godine.

Ludilo na treningu