TO JE NEPRAVEDNO

I legendarnom Gattusu je prekipjelo zbog Nikole Kalinića; evo što je najviše razljutilo trenera Milana

17.04.2018 u 19:43

Bionic
Reading

Uoči početka sezone Milan je puno novca potrošio na pojačanja, ali slavni talijanski klub ostao je daleko od borbe za vrh. Na meti navijača našao se hrvatski napadač Nikola Kalinić u čiju je obranu stao trener Gennaro Gattuso

Milan se ni ovo prvenstvo nije uključio u bitku za titulu, zapravo 'crveno-crni' neće se dokopati ni četvrte pozicije koja vodi izravno u Ligu prvaka. Takva nemoć uzrokovala je bijes s tribina, a dio ljutnje usmjeren je bio prema Nikoli Kaliniću.

Za vrijeme loših rezultata na klupu Milana stigao je legendarni borac Gennaro Gattuso, u kratkom vremenu uspio je nekako posložiti 'kockice', ali za nešto više u serie A nije bilo vremena. No jedno se nije promijenilo, Kalinić je i dalje ostao meta kritika, žestokih zvižduka s tribina, uvreda na društvenim mrežama... Tako je bilo i protiv Napolija na San Siru u utakmici koja je završila bez pogodaka.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uoči utakmice s Torinom (srijeda, 20.45 sati) na novinskoj konferenciji pojavio se Gattuso koji se prvo osvrnuo na moguća pojačanja.

'Neće biti previše pojačanja. Očekujem da se igrači koji su ovdje poboljšaju. Naše je da treniramo,' odgovorio je Gattuso koji je potpisao trogodišnji ugovor sa 'rossonerima'.

Zatim je tema bio hrvatski reprezentativac u napadu Milana.

'Ako pogledate Kalinićevu izvedbu, imao je pet-šest nevjerojatih poteza, pomogao nam je. Imao je zaista par dobrih dodira i i jako se dobro kretao. U nogometu su kritike normalne, jer su kod napadača golovi ključni, ali bio sam ljut zbog zvižduka, jer mi se čini da su nepravedni. On to nije zaslužio', govorio je trener te dodao:

'Najvažnije od svega je da Kalinić ima potporu stručnog stožera, mene osobno i cijele momčadi. Mi ne zviždimo i ja sam sretan kako on radi.'

Najbolje od Nikole Kalinića dok je rasturao u Fiorentini