SRCE VUČE U SPLIT

Ibričić: Uz Božju pomoć uskoro se vraćam u Hajduk

10.05.2013 u 12:29

Bionic
Reading

Nekadašnji Hajdukov kapetan Senijad Ibričić i iz turske je lige potvrdio da je Splitom i Hajdukom 'inficiran'- doživotno

Ibričić je još uvijek igrač moskovskog Lokomotiva, ali trener Bilić odrekao ga se na početku sezone i popularni Ibro sezonu odrađuje u turskoj ligi. jesen je proveo u Gaziantepsporu, a od siječnja je prešao u redove Kasimpase gdje je na posudbi do kraja sezone.

U opsežnom razgovoru za BiH televiziju NTV 101, koja ga je posjetila u Istanbulu, s puno je emocija govorio i o splitskom Hajduku u kojemu je proveo tri sezone.

'Najljepše godine... Nisam glumio kada sam rekao da se želim vratiti u Split i u Hajduku završiti karijeru. Nadam se da ću se s Lokomotivom dogovoriti da ostanem u Turskoj i nakon toga se direktno vrati na Poljud,' sanjari zaneseni Ibro i poentira.

'Svi mi kažu da u životu navijaš samo za jedan klub, i vjerujte - meni je to Hajduk. Volim i klub i grad i uz Božju pomoć sigurno ću tamo završiti karijeru i nakon karijere ostati živjeti u Splitu,' prenosi riječi 27-godišnjeg BiH reprezentativca dalmacijanews.com

Od 37.10 - Ibro o planovima vezanim uz povaratak u Split
Ibro u Hajdukovom dresu