NIJE DOBRO ZA IVANA

Inter pronašao način kako zadržati nezadovoljnog Perišića?

02.08.2017 u 10:32

Bionic
Reading

Britanski mediji raspisali su se ovih dana o Interovom planu prodaje Antonija Candreve Chelseaju, nakon koje bi došao do potrebnog novca i zatim pod svaku cijenu zadržao Ivana Perišića u klubu...

Podsjetimo, već puna dva mjeseca Perišić pokušava napustiti Italiju i karijeru nastaviti u redovima Manchester Uniteda, no zasad dogovora između Intera i kluba s Old Trafforda nema.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako se u nekoliko navrata na Otoku spominjao postignuti dogovor pa čak i 53 milijuna eura odštete, čini se da naš 28-godišnji krilni napadač i dalje nije niti blizu odlaska iz milanskog kluba, a prema posljednjim informacijama Inter je pronašao način kako doći do potrebnih milijuna i bez njegove prodaje.

Radi se o transferu talijanskog ofenzivnog veznjaka Antonija Candreve koji bi za oko tridesetak milijuna eura mogao preseliti u Chelsea.

Spalletti bi tako pokrpao rupe u proračunu, a zadržao hrvatskog reprezentativca kojeg posebno cijeni, no Ivan nije pretjerano zadovoljan takvim scenarijem pa će se sapunica sigurno nastaviti i sljedećih tjedana...