NADMAŠIO SVE VIĐENO

Internet umire od smijeha zbog Cristiana Ronalda; on je stvarno priča za sebe!

27.03.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo brzo će željeti zaboraviti večer u Ženevi. Portugal je izgubio od Nizozemske (0:3), a on osim što nije zapucao na gol, privukao je pozornost simuliranjem

Europski prvak doživio je debakl protiv Nizozemske. Portugalci su bili nemoćni, a posebno njihov kapetan Cristiano Ronaldo koji u 68 minuta provedenih na terenu nije imao udarac prema golu Jaspera Cillessena.

Realova zvijezda u 30. minuti imala je i jedan komičan potez. Naime, Ronaldo se spremao opaliti iz sve snage sa ruba šesnaesterca, ali je nogom zapeo za travnjak.

Svejedno se teatralno bacio i s podignutim rukama tražio penal ili slobodnjak (kod rezultata 0:1). Tko zna možda ga je faulirala krtica? Srećom sudac nije nasjeo, ali je Ronaldovo simuliranje u kratkom roku obišlo svijet te su kritičari lika i djela Portugalca opet došli na svoje.

Inače, to nisu jedine zanimljivosti vezane uz Ronalda. Tijekom utakmice bio je suočen i s najezdom fanova na terenu. Prvo je uletio jedan i dobio poljubac i selfie od kapetana, zatim je utrčao drugi, pa treći, a oni su se zadovoljili time što su dotaknuli Realovog napadača.

Cristiano Ronaldo i navijači Izvor: Društvene mreže

Toliko vrhunskih igrača na jednom mjestu, ali samo je jedna 'faca' bez obzira što ponekad svojih postupcima zna iritirati javnost.

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.