TKO ĆE NJEGA SKINUTI?

Ivanišević predvidio nevjerojatan doseg Nadala

09.10.2013 u 10:21

Bionic
Reading

Španjolski tenisač Rafael Nadal tijekom aktualne godine je pokorio teniski svijet. Poslije ozljede koljena koju je imao sredinom 2012. godine, u ovoj igra kao nikada dosad

Osvojio je dva Grand Slam turnira (Roland Garrosa i US Open), osvojio je 27-godišnji Španjolac ukupno 10 ATP turnira, a izgubio je kroz cijelu godinu samo četiri meča. Uz sve to, prije nekoliko dana se vratio i na poziciju broj 1 na svijetu.

Trenutačno je Nadal na trinaest osvojenih Grand Slam titula, te je sve bliže svom velikom konkurentu Rogeru Federeru koji je u karijeri osvojio rekordnih sedamnaest.

No, sve je više onih koji vjeruju da popularni Rafa može dostići i prestići Švicarca, pa je na takvom tragu i legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević.

'Moguće je, čini mi se da on može osvojiti i 20 Grand Slam naslova. Ako ostane u ovakvoj formi, u kakvoj je sad, to je definitivno moguće,' rekao je za Livetennis Ivanišević, te dodao:

'Kada je Federer prestigao Samprasa svi su govorili kako je to to. Kako nitko nikada neće prestići Federera. No, sada se stvari mijenjaju. I meni je to nekad zvučalo ludo izjaviti, ali mislim da Nadal to može.'