PALAC DOLJE

Izbornika Čačića ovo će zaboljeti više od poraza; okrenuli mu leđa...

13.06.2017 u 10:11

Bionic
Reading

Poslije prvog poraza hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo (Island 1:0) javnost je okrenula palac dolje izborniku Anti Čačiću

Ante Čačić rijetko gubi na klupi nacionalne vrste, ali kada se to dogodi nekako su ti porazi bolni i izazivaju ljutnju javnosti. Iskusni stručnjak nije ni previše omiljen kod većeg dijela navijačkog puka, uvijek ga se osporava, a poraz od Islanda ponovno je pokrenuo staro pitanje je li dostojan klupe naše reprezentacije.

U našoj anketi sudjelovalo je više od 1200 ljudi i rezultati su porazni za izbornika Antu Čačića te je to jasna poruka vodstvu Hrvatskog nogometnog saveza.

  • +15
Kvalifikacije za odlazak na SP, skupina I, 6. kolo, Island - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Naime, na pitanje Je li Ante Čačić i dalje dovoljno dobar za hrvatsku reprezentaciju?, čak 89 posto glasača je odgovorilo: Ne, nije on za taj posao, i sreća ga polako napušta, odmah ga treba smijeniti.

Tek šest posto je bilo za opciju: Da, to je već dokazao, treba ga ostaviti, odvest će nas na SP u Rusiju 2018., a pet posto za: Ne znam, treba još pričekati jednu ili dvije utakmice.

  • +3
Povratak reprezentacije s Islanda Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

'Nismo bili pravi, za to ima dosta razloga, ali ne bih se sada upuštao u analize. Bila je to najlošija utakmica otkad sam izbornik. No to je nogomet, treba vjerovati ovoj reprezentaciji,' izjavio je Čačić, no problem je što javnost ne vjeruje njemu te mu je, kao što se vidi u anketi, okrenula leđa...