DINAMO SREDIO RIJEKU

Izjava koja bi mogla izazvati kaos u svlačionici prvaka!

28.10.2017 u 20:01

Bionic
Reading

Poslije utakmice pred novinare su izašli nogometaši Dinama i Rijeke (3:1), a jedna izjava mogla bi podići tenzije u svlačionici hrvatskog prvaka

'Modri' su zasluženo stigli do cijelog plijena pa je razumljivo da su to burno proslavili u svlačionici.

'Znali smo i prije danas što i koliko bi nam ova pobjeda značila. Ipak, ne treba puno unaprijed govoriti što se tiče naše prednosti od devet bodova i naslova prvaka. Ovo nam je svakako vodič i put kako igrati dalje u prvenstvu. Imali smo dominaciju, Rijeka je prva zabila gol, ali nije nas to omelo. Možda je ovo najbolja utakmica u sezoni, zaslužili smo sva tri boda. Ne bih unaprijed govorio o tome da je prvenstvo riješeno. Ne treba nikoga podcjenjivati, idemo korak po korak', izjavio je Nikola Moro.

  • +15
Dinamo - Rijeka, 14. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Najbitnije je da smo pobijedili i osvojili sva tri boda. Čestitam svim suigračima na ovom rezultatu, zaslužili smo pobjedu. To su svi dokazali na terenu. Mi smo Dinamo i u posljednje smo vrijeme svake godine, osim prošle sezone, bili prvi. Radimo na tome da vratimo naslov ', dodao je Hilal Soudani pa prokomentirao izjavu medija da bi bilo super kad bi nastupao i samo u derbijima.

'Ne, ne, svaku utakmicu volim i želim igrati, ali protiv Rijeke su ipak posebne. Moram uvijek dati sve od sebe.'

Dinamo – Rijeka 1:1, Moro 29'

Ademi je opet ostavio srce na terenu, kao da iza njega nije duga stanka zbog suspenzije.

'Dobili smo Rijeku, možda je ovo najbolja utakmica. Imamo lijepu prednost. Ipak, nikad nije gotovo, prednost od devet bodova je tu, ali nećemo unaprijed prognozirati. Trebamo pobjeđivati do kraja. Odigrali smo momčadski i tako trebamo uvijek igrati. Puno nam znači pljesak navijača na kraju i hvala svima', govorio je požrtvovani veznjak.

Dinamo – Rijeka 0:1, Acosty 9'

U Dinamovoj svlačionici veselje, a u gostujućoj tuga i razočaranje. Razumljivo, no izjava Filipa Bradarića mogla bi poremetiti odnose u momčadi prvaka, jer se ovaj veznjak osvrnuo na izostanak Marija Gavranovića. Podsjećamo, napadač Rijeke bio je korak do prelaska u Dinamo, taj transfer je propao, a sada je odjednom propustio derbi zbog ozljede.

Dinamo – Rijeka 2:1, Soudani 49'

'Ako je ozlijeđen, normalno da ne može igrati, međutim ako je ozlijeđeni Elez mogao biti ovdje s nama, onda je mogao i on', izjavio je Bradarić, a prenosi goal.hr.

'Ovim dečkima koji su istrčali nema se što zamjeriti, pružili su sve od sebe i srcem su bili za Rijeku. Ponosan sam na njih', dodao je.

Dinamo – Rijeka 3:1, Soudani 79'
Dinamo – Rijeka 3:1, 14. kolo 2017./18. (sažetak)