KRAFT OSTAO BEZ 'KAMENA'

Je li moguće; Vladimir Putin ukrao skupocjen prsten prvaka?

17.06.2013 u 11:15

Bionic
Reading

'Skinuo sam prsten s ruke i pokazao mu ga. On ga je stavio na svoju ruku, pogledao ga i rekao: 'S ovim bih mogao nekoga ubiti'', rekao je za Putina vlasnik New England Patriotsa Robert Kraft

Kraft je 2005. godine posjetio Rusiju te ujedno bio Putinov gost. Učinio je to u godini kada su Patriotsi bili dvostruki prvaci NFL lige, posljednji kojima je to pošlo za rukom, pa je u Rusiju ponio jedan od tri svoja skupocjena prstena prvaka. No tada se Kraftu dogodilo nešto neočekivano…

Kraft naime tvrdi da mu je ruski predsjednik ukrao prsten prvaka, rekavši pritom nešto prilično bizarno: 'Skinuo sam prsten s ruke i pokazao mu ga. On ga je stavio na svoju ruku, pogledao ga i rekao: 'S ovim bih mogao nekoga ubiti.' Iako sam cijelo vrijeme držao ruku ispruženom da mi vrati prsten, Putin ga je pospremio u džep i s tri tjelohranitelja napustio sobu bez ijedne riječi', tvrdi Kraft.

Srećom po Krafta, Patriotsi su tih godina dominirali NFL-om pa su mu, i nakon posjeta Rusiji, ostala još dva prstena. Kada su novinari ubrzo dobili ured predsjednika Rusije na telefonskoj liniji, dobili su drugačiju verziju priče.

'Bio sam udaljen pola metra od njih i vidio sam te čuo da je gospodin Kraft dao svoj prsten predsjedniku Putinu kao poklon', tvrdi Dmitrij Peškov za CNN.