KLIZALIŠTE ŽUTI MAČAK

Jedinstvena ledena priča i prvi zimski zabavni park u Hrvatskoj

21.12.2012 u 11:49

Bionic
Reading

Zima ne bi bila prava zima bez snježne gradske tradicije, klizanja. Zato pronađite klizaljke i doživite zimu na klizalištu Žuti mačak veličine 350 m2 ispred glavnog ulaza u zagrebački Green Gold centar

Zagrepčani i turisti, znalci i početnici, hokejaši, jedinstvena ledena priča i prvi zimski zabavni park u Hrvatskoj predstavljaju klizalište za bajkovit doživljaj!

U zimskoj atmosferi Green Gold centra klizanje će vam biti kul, a kuhano vino ili topli čaj te niz poslastica koji vas čekaju u našem Hokej baru upotpunit će vaš zimski ugođaj.

Ne znaš klizati i prvi puta si na ledu?

Rezerviraj privatan sat i ubrzo ćeš izvoditi piruetu ili pucati na gol kroz rašlje na poligonu Žuti mačak i Disko KLIZavici! Naši instruktori su članovi KHL Medveščak i igrači hrvatske hokejaške reprezentacije, s iskustvom u radu s djecom.

Radno vrijeme

PONEDJELJAK – NEDJELJA
8.00 – 23.00 sata

Škola klizanja i škola hokeja, Zabij gol, Dječji vrtić - druženje uz učenje, rođendani, team-building, pond hokej ili Zimske igre dio su bogatog programa na ledu koji smo pripremili za Vas. Dodajmo još kako Green Gold centar ima podzemnu garažu u kojoj je prvi sat parkiranja besplatan, a svaki sljedeći sat stoji 6 kuna.

Po vrlo pristupačnim cijena na usluzi su sljedeći programi:

* DISKO KLIZAVICA - GRAĐANSTVO
* ŠKOLA KLIZANJA/HOKEJA NA LEDU/UMJETNIČKOG KLIZANJA
* VIKEND ŠKOLA KLIZANJA
* DJEČJI VRTIĆ
* INDIVIDUALNI SAT (instruktor i 1 polaznik)

Ali to nije sve. Jeste li ikad igrali hokej na zamrznutom Maksimirskom jezeru, Jarunu ili ribnjaku? Ako niste, onda ste sigurno, prolazeći pored jezera na kojem su neki hokejaški fanatici naganjali pak pomislili kako bi to bilo kul. Pond hokej je hokej za amatere. Bez igre na tijelo, opreme i golmana. Gol je napravljen kako bi igrači pokazali svoje hokejaško umijeće i preciznost, a obzirom na to da je visina tek nešto viša od širine paka, igrači prema njemu ne pucaju visoke pakove. Svim igračima su osigurane palice.

Doživite zimu na klizalištu Žuti mačak