NEOČEKIVANO

Još se priča o potezu kojim je Borna Ćorić šokirao Čilića!

17.02.2017 u 08:30

Bionic
Reading

Iako je ispao u 2. kolu od Marina Čilića, Borna Ćorić može biti zadovoljan svojim nastupom u Rotterdamu. Konačno je ostvario prvu pobjedu u kalendarskoj godini, a također je u hrvatskom derbiju izveo neočekivano dobar potez dana...

Iza mladog 20-godišnjeg talenta ozljeda je koljena, svađa s izbornikom Krajanom te niz poraza na početku 2017. godine, no turnir u Rotterdamu ovaj tjedan dokaz je da dolaze bolji dani.

Ćorić je u 1. kolu protiv Hačanova ostvario svoju prvu ovosezonsku pobjedu, a zatim je u neizvjesnom meču tek nakon tri seta izgubio od prvog hrvatskog reketa Marina Čilića.

Najžešći je to bio otpor kojeg je dosad Borna pružio starijem kolegi u tri međusobna susreta, a ostat će u pamćenju najljepši poen na susretu u kojem je Ćorić nakon duge i uzbudljive izmjene fantastičnim udarcem iza leđa neobranjivo pogodio pokraj Marina.

Bio je to nedvojbeno potez dana u Rotterdamu o kojem se i dan kasnije priča, a sam Ćorić na društvenim mrežama priznaje da je taj trenutak za njega bio iznimno pozitivan i daje mu snage za ostatak sezone...