hrvat na prekretnici

Jürgen Klopp dozvolio Dejanu Lovrenu odlazak iz Liverpoola: Napušta li hrvatski branič engleskog velikana?

26.12.2019 u 19:11

Bionic
Reading

Dejan Lovren mogao bi idućeg ljeta otići iz Liverpoola nakon što mu je Jürgen Klopp navodno dao odriješene ruke da to i napravi ako poželi

Hrvatski reprezentativni branič Dejan Lovren oporavlja se od ozljede nakon što je ove sezone odigrao 12 utakmica u dresu Liverpoola i zabio jedan gol, te upisao jednu asistenciju. Ljetos ga je u svoje redove htjela dovesti Roma koja je za njega engleskom velikanu nudila čak 25 milijuna eura, ali to je bez razmišljanja odbijeno.

Razlog tome bio je trener Liverpoola Jürgen Klopp koji je, kada je čuo za interes koji vlada za hrvatskim reprezentativcem, intervenirao kod uprave kluba i odbacio bilo kakvu mogućnost Lovrenovog odlaska. To mu se na kraju isplatilo jer je Lovren uskočio kada su ekipu pokosile ozljede i bio jedan od boljih na terenu dok se i sam nije ozlijedio.

Ipak, izgleda da Roma ne planira odustati, baš kao ni koji Milan na čelu sa Zvonimirom Bobanom stalno traži pojačanja. Talijanski velikani nisu jedini koji žele Lovrena, a ESPN tvrdi da mu je ovo zadnja sezona u dresu Liverpoola.

Hrvatski reprezentativac će svakako ostati u klubu i na proljeće, ali na ljetnom prijelaznom roku ima odriješene ruke da pronađe novi klub. Klopp koji ga je zaustavio prošlog ljeta, sada je navodno pristao na Lovrenov odlazak ako Hrvat poželi otići i ako naravno dođe ponuda koja će zadovoljiti sve strane u ovom poslu.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…