RAKITIĆEV NOVI SUIGRAČ

Kakav transfer: Crnogorac iz kluba Grbalj prešao u Barcelonu!

31.05.2017 u 06:42

Bionic
Reading

Barcelona pod novim trenerom Ernestom Valverdeom realizirala je svoj prvi transfer ovog ljeta. Ugovor je potpisao Lazar Carević, talentirani crnogorski golman...

Mladi 18-godišnji vratar ostvario je svoje snove. Do jučer je igrao u osrednjem crnogorskom klubu Grbalj koji je sezonu završio u sredini ljestvice, a od ovog ljeta trenirat će zajedno s nekima od najboljih nogometaša svijeta, uključujući i našeg Ivana Rakitića.

✍️💪🏼❤️🙏🏻🔵🔴

A post shared by Lazar Carevic (@_lazarcarevic_99) on

Lazar Carević prvo je pojačanje Barcelone pod novim trenerom Ernestom Valverdeom. Riječ je o vrlo talentiranom golmanu koji je već bio na probi u Bayernu u doba Guardiole, a sada će u Kataloniji polako graditi svoju karijeru.

'Veliku zahvalnost dugujem mom klubu Grbalj koji me afirmirao i stavio na gol sa samo 16 godina i time mi dao priliku da napravim korak naprijed,' izjavio je oduševljeni Carević nakon potpisivanja ugovora te poručio svim mladim igračima da dođu u njegov bivši klub koji je uvijek spreman pomoći talentima da se probiju u vrhunski nogomet.

Lazar Carević u akciji Autor: YouTube

Lazar kojeg je talijanski dnevnik Tuttosport uvrstio među najbolje mlade nogometaše Europe vjerojatno će se poput Halilovića morati probijati kroz B momčad Barce do one seniorske, no u katalonskom klubu je golmanska pozicija često bila problematična pa bi u bližoj budućnosti vrlo lako mogao dobiti priliku...