UZVRAT KUPA

Kantrida je premala za sve koji vole 'bijelu' boju

09.05.2014 u 10:51

Bionic
Reading

Kantrida već osam godina čeka trofej. Posljednji su 'bijeli' s Kantride uzeli 2006., nakon dramatičnog finala u Varaždinu, kada su izgubili 5:1 ali i slavili zbog gola postignutog u gostima. Nakon prve utakmice finala Kupa, Rijeka ima velikih 1:0 prednost nad Dinamom i s pravom se na Kvarneru (utorak, 13. svibnja u 20 sati, MaxTV Arenasport 3) očekuje novo slavlje

Rijeka - Dinamo, utorak, 13. 5., 20:00, Arenasport 3

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice MAXtv Prve lige možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

A da svi navijači 'bijelih' s nestrpljenjem čekaju uzvrat, potvrđuje i podatak da je nešto više od devet tisuća ulaznica, koliko ih je namijenjeno domaćim navijačima - rasprodano već u srijedu, odnosno i prije nego što je Rijeka slavila na Dinamovu stadionu u Maksimiru.

'Tako je, Kantrida je rasprodana još u srijedu. Moram napomenuti da se tada nije znalo s kakvim će se rezultatom momčad vratiti iz Zagreba, no svi smo nekako uvjereni u uspjeh. Nažalost, kapacitet Kantride je takav kakav jest i znam da bismo, da imamo mjesta, prodali još barem pet, šest tisuća ulaznica. Inače, na Kantridu stane 10.300 ljudi, pet posto kapaciteta namijenjeno je gostujućim navijačima, koje i očekujemo, a također i dio je tampon-zona', rekao je Davor Sever, glasnogovornik Rijeke.

Međutim, postoji, kaže još par stotina ulaznica koje bi se možda mogle naći na tržištu.

'Da. Jer mi našim pretplatnicima, koji imaju godišnje i polugodišnje ulaznice za prvenstvene utakmice, dajemo pravo prvokupa i za utakmice kupa. Ne znam hoće li se svi oni javiti i doći po njih, a danas (op. a., petak) je zadnji dan. Ako ih ne preuzmu odnosno ne kupe, bit će možda još koja ulaznica na blagajni. U svakom slučaju, pritisak je velik, a mi se nadamo da će u utorak sve završiti velikim slavljem', zaključio je Sever.