sporna situacija

Ključna sudačka odluka naljutila naše rukometaše: To se u zadnjoj minuti ne sudi...

21.01.2019 u 22:42

Bionic
Reading

Domagoj Duvnjak i ostatak hrvatske reprezentacije razočaran je porazom u napetoj završnici protiv Njemačke, a prije svega sudačkom odlukom prekršaja u napadu Karačića koja je riješila susret u posljednjoj minuti...

Hrvatska unatoč hrabroj borbi nije uspjela svladati njemačke rukometaše usred Kölna i u tijesnoj završnici ostala je porazom bez šanse za plasman u polufinale Svjetskog prvenstva.

Nakon susreta najviše se pričalo o sudačkoj odluci pri vodstvu 21:20 za Njemačku minutu prije kraja, kada su suci dosudili dvojbeno probijanje u napadu Igora Karačića i tako olakšali put domaćinu prema pobjedi.

Iako su dugo odolijevali uzavreloj atmosferi prepune dvorane, čini se da su arbitri ipak podlegli pritisku kad je bilo najvažnije.

'Takve odluke se ne sude u posljednjoj minuti utakmice,' naglasio je pred novinarima nakon utakmice Domagoj Duvnjak, a s njim se slažu i ostali.

Nažalost, to se više ne može promijeniti pa se naši moraju pomiriti s porazom i pripremiti za utakmicu u srijedu protiv Francuske kojom mogu osigurati borbu za peto mjesto na SP-u koja ih približava nastupu na Igrama u Tokiju...