VIŠAK U LIVERPOOLU

Klopp poručio Balotelliju: Nađi si ti lijepo drugi klub!

13.07.2016 u 11:58

Bionic
Reading

Mario Balotelli možda se vratio s milanske posudbe nazad u Liverpool, no trener Jürgen Klopp nema ga namjere koristiti sljedeće sezone...

Talijanski 25-godišnji napadač prije samo četiri godine bio je jedan od najtraženijih talenata Europe, a sada mu je jako teško uopće naći pošten klub za koji će igrati.

Nakon neuspješne epizode na Anfieldu, prošle sezone okušao se problematični Mario na posudbi u Milanu, no nije briljirao i slavni talijanski klub odlučio ga je vratiti Liverpoolu. Na Balotellijevu žalost, ni Jürgen Klopp nije oduševljen onime što trenutno pruža i nema ga namjere koristiti sljedeće sezone.

'Pomoći ćemo Mariju da dođe u najbolju moguću formu i vidjeti što će se dogoditi. Siguran sam da će naći klub koji će biti sretan što u svojim redovima ima 'novog' Balotellija,' objasnio je Klopp na kulturan način da mu sadašnji Balotelli nije potreban.

Najveći interes za Marija pokazuje u posljednje vrijeme novi talijanski prvoligaš Crotone, no pitanje je ima li dovoljno novaca za njegovu plaću ili će i ovaj Talijan poput Pellea morati potražiti novi izazov u bogatoj, a kvalitetom siromašnoj Kini...