ŠIRENJE zaraze

Koronavirus odgodio četiri utakmice u tri nacionalna košarkaška natjecanja, ali ima i dobrih vijesti

05.11.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Eskalacija situacije povezane uz pandemiju koronavirusom sve više se odražava na satnicu sportskih događanja. Hrvatski košarkaški savez je danas objavio kako će zbog zaraze biti odgođene četiri utakmice u tri natjecanja pod njihovom ingerencijom

Lider košarkaške HT Premijer lige Cedevita Junior sutra je trebao u sklopu 9. kola HT Premijer lige gostovati u Jazinama kod zadarske momčadi Sonik Puntamika. Susret je odgođen zbog pozitivnih nalaza u momčadi Sonika, a novi termin bit će poznat naknadno.

I zadarski prvoligaš KK Jazine ima probleme sa zaraženim igračima pa je odgođena utakmica u kojem se razvojna momčad Zadra trebala sastati s Medveščakom u Zagrebu.

Odgođene su i dvije utakmice Premijer ženske lige i to susreti Splita i Medveščaka te Broda na Savi i riječkog FSV-a. Razlog su pozitivni nalazi u redovima Zagrepčanki i Brođanki.

Istovremeno stiže vijest da se na parket vraćaju košarkašice Šibenika i košarkaši Šibenke. Obje ekipe su bile izvan sustava natjecanja zbog zaraze koronavirusom.