I UOPĆE GA NIJE SRAM

'Kralju' Messiju počast iskazao - klanjanjem

05.06.2014 u 14:30

Bionic
Reading

Argentinska nogometna reprezentacija odigrala je u Buenos Airesu prijateljsku utakmicu protiv Trinidada i Tobaga, a sve u želji da 'gaučosi' na SP u Brazil dođu što uigraniji

Argentina je prvu prijateljsku utakmicu uoči početka Svjetskog prvenstva odigrala protiv Trinidada i Tobaga i slavila sa 3:0. Lionel Messi ostao je bez pogotka, propustio je niz prilika, no unatoč tome Argentina je slavila.

Povela je u završnici prvog poluvremena kada je Rodrigo Palacio nakon kornera glavom poslao loptu u gol, a u 51. minuti već je bilo 2:0. Lionel Messi izveo je sjajno slobodni udarac sa 18 metara, lopta je pogodila vratnicu i odbila se točno na nogu Javiera Mascherana koji je šalje u praznu mrežu.

Konačnih 3:0 postavio je Maxi Rodriguez na dodavanje Rodriga Palacija koji je pobjegao obrani Trinidada, spasio loptu da ne napusti teren i zatim proigrao Rodrigueza.

Najbolji svjetski igrač, Lionel Messi, iako nije zabio gol, još je jednom doživio počast. Naime, pri rukovanju sa suparničkom momčadi, Ataullah Guerra se pred 'kraljem' Messijem - naklonio, izrazivši poštovanje i respekt prema najboljem nogometašu današnjice.