KONTROVERZNO MIŠLJENJE

Legenda Liverpoola: Real Madrid mislio je da kupuje najboljeg na svijetu, ali...

23.10.2024 u 17:31

Bionic
Reading

Mbappe je ovog ljeta kompletirao dugo očekivani transfer iz PSG-a, ali trenutno živi u sjeni svog suigrača Viniciusa Juniora, koji je sinoć zabio hat-trick u pobjedi Madrida nad Borussijom Dortmund u Ligi prvaka (5:2)

Vinicius Junior u fenomenalnoj je formi ove sezone za Real Madrid. Nastavio je tamo gdje je prošle sezone stao i u prvih 14 utakmica u svim natjecanjima ima osam golova i sedam asistencija.

Briljirao je i sinoć, kada je zabio hat-trick Borussiji Dortmund u 3. kolu Lige prvaka te donio svojoj momčadi preokret (5:2) nakon što je gubila s 0:2 u prvom poluvremenu. Time je oduševio Jamieja Carraghera, legendu Liverpoola i stručnog analitičara CBS-a.

'U Real Madridu mislili su da kupuju najboljeg igrača na svijetu kada su doveli Kyliana Mbappea, a zapravo su ga cijelo vrijeme imali u ekipi. Uživaj u svojoj Zlatnoj lopti, Vini', rekao je nakon utakmice.

Mbappe je ovog ljeta kompletirao dugo očekivani transfer iz PSG-a, ali trenutno živi u sjeni svog suigrača. Ne može se reći da igra loše, ali trenutno Vinicius na terenu radi ono što su mnogi očekivali da će biti djelo upravo francuskog reprezentativca.