psk_2

Što je ovome?

Legenda pobrkala pojmove; bivši igrač Škotske totalno popljuvao Luku Modrića uz dodatak kako oni imaju i boljeg u reprezentaciji

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 16.06.2021 13:35
  • Objavljeno 16.06.2021 u 13:35
Bionic
Reading

Pat Nevin smatra da je Luka Modrić prestar i prespor, te da je John McGinn puno bolji od njega

Hrvatska je u prvom kolu skupine D na Euru 2020. izgubila od Engleske s 1:0, dok je Škotska s 2:0 izgubila od Češke. U zadnjem kolu se sastaju upravo Škotska i Hrvatska, a Škoti vjeruju kako protiv Hrvatske mogu do pobjede koja bi im mogla osigurati osminu finala.

Prvo igraju protiv Engleza dok će Hrvatska snage odmjeriti s Češkom, a onda slijedi međusobni dvoboj. Ipak, u Škotskoj već sada pričaju o Vatrenima, a neki od njih imaju i vrlo zanimljiv pogled na situaciju i nogomet općenito. Jedan od tih je i legendarni škotski igrač Pat Nevin koji smatra da Luka Modrić i nije tako poseban, te da oni imaju boljeg.

'Luka Modrić? Iskreno, gledao sam polufinale Lige prvaka između Real Madrida i Chelseaja. McGinn je u ovom trenutku bolji od Modrića i radije bih njega imao u ekipi', ispalio je Nevin.

Nevin se referirao na Johna McGinna, 26-godišnjeg veznjaka koji nastupa za Aston Villu i jedan je od glavnih igrača škotske reprezentacije. Ove sezone je u Premier ligi postigao čak tri pogotka, ali Nevin ga smatra boljim od Modrića koji je, kaže, prestar za tu razinu.

'Modrić mi je jedan od najdražih igrača u zadnjih 10 godina, ali budimo realni, on je već u godinama. Ljudi ga pretrčavaju i nije uopće važno koliko je kvalitetan s loptom. Naravno da će nas uništiti ako ga ne zatvornimo, ali ne bojim se da ga McGinn i ekipa neće moći zaustaviti', uvjeren je Nevin.