SuperSport HNL

Lokomotiva i Varaždin bore se za prvu pobjedu; evo gdje gledati današnju utakmicu

04.08.2023 u 09:57

Bionic
Reading

Nogometaši Lokomotive i Varaždina danas (20 sati, MAXSport, MAXtv) otvaraju program 3. kola SuperSport HNL-a. Obje momčadi za sada još ne znaju za pobjedu, 'lokosi' imaju remi i poraz, a Varaždin dva remija

Danas utakmicom Lokomotive i Varaždina (20 sati, MAXSport, MAXtv) u Kranjčevićevoj starta 3. kolo SuperSport HNL-a. Obje su momčadi na startu nove sezone još uvijek bez pobjede, Lokomotiva je nakon prva dva kola upisala remi s Istrom 1961, te poraz od Gorice, dok je Varaždin krenuo s dva remija (Gorica, Slaven Belupo).

LOKOMOTIVA - VARAŽDIN (20 sati, MAXSport, MAXtv)

'Vraćaju nam se Tuci i Bulatović koji su se oporavili od ozljeda i bit će u konkurenciji. Nadam se da ćemo s njima biti znatno opasniji nego dosad i da će to izgledati drugačije. Tuci iza sebe ima već puno utakmica i s njim bi trebali biti još bolji. Ovi bodovi su nam jako bitni kako bi vratili samopouzdanje, s prvom pobjedom bi sve sjelo na svoj mjesto', kazao je u najavi utakmice trener Lokomotive Silvijo Čabraja koji na raspolaganju nema ozlijeđenog Mudražiju.

Ovo bi mogla biti posljednja utakmica za Lukasa Kačavendu i Luku Stojkovića koji bi karijere trebali nastaviti u redovima Dinama:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'To treba pitati menadžment kluba, a moje je da radim i treniram, dok uprava odlučuje hoće li i kad biti prodani ',zaključio je Čabraja.

Varaždin s puno optimizma dolazi u Kranjčevićevu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Nekih 80 minuta protiv Slaven Belupa je primjer kako ćemo htjeti igrati ove sezone, a želja nam je da tako odigramo svih 90 minuta. Na prvom treningu nakon Slaven Belupa bili smo malo tužni jer smo svjesni da smo ispustili dva boda, ali već dolazi nova utakmica, igrači dobro rade, pripremamo se najbolje što možemo', kazao je u najavi susreta trener Varaždin Mario Kovačević te napomenuo:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +17
Varaždin - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 28.7.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Igrat ćemo protiv dobre momčadi, pokušati dati sve od sebe, treće je kolo i vjerujem da ćemo većinu utakmice biti dobri te da ćemo doći do pozitivnog rezultata.'

>> više statistike pronađite OVDJE

Standings provided by Sofascore