Stojković otvoreno

Lokomotiva uskoro ostaje bez važnog igrača; želi ga Hajduk, a evo što on misli o tome

18.07.2023 u 12:41

Bionic
Reading

Mladi hrvatski nogometaš Luka Stojković, još uvijek član zagrebačke Lokomotive, želja je mnogih klubova

Nakon što se 19-godišnji Luka Stojković priključio prvoj momčadi Lokomotive, koju u nedjelju čeka početak SuperSport HNL-a (Istra, 21 sat, MAXSport 1) otvoreno je govorio o interesu nekih klubova za njega, ali i željama.

Nikako ne može biti zadovoljan igrama Hrvatske na Euru za mlade reprezentacije do 21 godine, zbog čega je propustio početak klupskih priprema, svjestan je kako je vrijeme za novi izazov. No, posebno je zanimljiva priča kako se posljednjih dana pojavila priča da se u utrku za Stojkovića uključio i Hajduk...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Iskreno, ne znam za to, niti uopće razmišljam o tome. Fokusiran sam na treninge s Lokomotivom, želim posve spreman dočekati novu sezonu, ma gdje igrao. A moji menadžeri brinu brigu oko možebitnog transfera', kazao je za Sportske novosti Stojković.

No, da bi mogao ostati bez njega svjestan je i trener Silvijo Čabraja. No, iako mlad Stojković je svjestan kako bi uskoro mogao zamijeniti klub:

'Bilo bi svakako bolje da se već sad sve zna, ali prijelazni rok traje do početka rujna i vidjet ćemo što će se dogoditi. Ponavljam, ne zamaram se time, najvažnije je da dobro treniram i pripremim se za novu sezonu. Lokomotivin sam igrač i sve svoje obveze prema klubu uredno izvršavam. Budem li na Kajzerici kad krene sezona, dat ću opet sve od sebe u dresu Lokosa, kao što je to i dosad bilo', dodao je Stojković koji je igrama u prošloj sezoni pokazao ogroman napredak.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

No, na pitanje koji bi klub bio bolji za njegov napredak, Hajduk ili Dinamo, za koji navija od malih nosu, iskreno je rekao:

'Za moj bi razvoj najbolji bio odlazak u Dinamo! Ostao bih u HNL-u, skupljao bih iskustvo, još bih se više afirmirao, a i osjetio bih igranje u europskim natjecanjima', završio je ovaj nadareni polivalentni igrač.