PREOKRET GOSTIJU

'Lokosi' s dva gola poništili briljantnu solo akciju osječkog tinejdžera

22.07.2013 u 22:09

  • +3

Osijek - Lokomotiva, 2. kolo MAXtv Prve lige

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici drugog kola MAXtv Prve lige Lokomotiva je slavila u Gradskom vrtu s 2:1

I treći ovosezonski gostujući ispit Lokomotiva je položila uspješno. Ivkovićeva družina je nakon Sigeta i Minska osvojila Gradski vrt. Sasvim zasluženo protiv borbenih Osječana koji su i dalje bez boda u MAXtv Prvoj ligi.

Lokomotiva je prepustila terensku inicijativu domaćin nogometašima koji su bili znatno agresivniji i žešći. No pravih prilika nije bilo. Tek su Osječani koji puta okušali udarac te razbudili oko dvije tisuće gledatelja na tribinama.


Ipak, u 33. minuti pao je pogodak. Mladi 17-godišnji Karlo Lulić je napravio briljantnu solo akciju koju je završio na najljepši mogućim načinom – preciznim udarcem i pogotkom sa 17 metara.

Osijek - Lokomotiva 1:0, briljantna solo akcija mladog Lulića u 33. minuti


Nešto kasnije mogao je Osijek i do drugog gola, nakon loše intervencije Picaka, ali Šorša i Dugandžić nisu bili koncentrirani pred gostujućim vratima.

U nastavku se probudila i Lokomotiva te je u 55. minuti pomalo neočekivano stigla do izjednačenja. Bručić je ubacio s lijeve strane, a Musa glavom fantastično pogodio za 1:1.

Osijek - Lokomotiva 1:1, Musa je neobranjivo pogodio glavom u 55. minuti za izjednačenje


Nakon toga su obje momčadi zaigrale otvorenije, gledali smo znatno bolji nogomet nego u prvih 45 minuta, a do pobjedničkog pogotka stigli su gosti. Pjaca je nakon solo akcije u 87. izborio jedanaesterac, a siguran izvođač bio je Trebotić za bodovno poravnanje na vrhu ljestvice s Dinamom.

Osijek - Lokomotiva 1:2, Trebotić je s bijele točke u 87. odveo goste do slavlja