SUVENIRI, DONACIJE, ULAZNICE...

Magnet za publiku: Hajduk obara rekord u pretplatama

20.07.2013 u 15:17

Bionic
Reading

Živo je ovih dana na Poljudu: u petak poslijepodne otvoren je novi Hajdukov fan shop u kojemu je konačno dostupna kompletna linija novog sponzora Macrona, taman uoči prve domaće utakmice protiv Rijeke. Vrlo dobro se prodaju i godišnje ulaznice, pa splitski klub ove godine namjerava oboriti rekord

'Ponosni smo što se prvi put fan shop nalazi u rukama samog Hajduka, dakle svaka kuna koja se ovdje potroši ide direktno klubu', objavila je predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak. U zgodno uređenu trgovinu prvi je ušetao legendarni vratar Vladimir Beara, prvu kupnju obavio je trener Igor Tudor, a nekoliko desetaka nestrpljivih navijača koji su čekali otvaranje dobilo je priliku fotografirati se s prvotimcima Kalinićem, Jozinovićem, Kišem, Kouassijem...

Pretplate, pak, idu sjajno: Hajduk je objavio da je do subote ujutro prodan točno 4.061 paket ulaznica, a idućih tjedana želi se postići brojka od šest i pol tisuća. To bi bio rekord otkako je Hrvatske.

Iz kluba su pozvali navijače da svoje pretplate kupe što ranije, pogotovo u nedjelju kako bi se izbjegla gužva uoči početka utakmice.

Do nedjelje traje i navijačka akcija 'Torcida za Hajduk', kojom se skupljaju donacije za klub od barem simboličnih 30 kuna. Do petka poslijepodne navijači su skupili točno 215.537 kuna.