I DA NAVIJAJU BBB

Mamić želi skupinu BBB - Bayern, Benficu i Basel

24.08.2011 u 10:08

Bionic
Reading

Zdravko Mamić ovog slavljeničkog jutra, nakon što je Dinamo ušao u Ligu prvaka, bio je gost radio Antene: - Želio bi skupinu koju možemo proći. Najbolja bi bila 3B! To bi bile momčadi Bayern, Benfica i Basel. Nikako ne bi htio Barcelonu

'Ovo nije samo Dinamov uspjeh, to je uspjeh cijele Hrvatske i Zagreba. To je odlično za promidžbu naše zemlje. Na jesen će se na televiziji stalno vrtjeti motivi Zagreba i Hrvatske. Mi ćemo biti ambasadori države', kazao je Mamić i dodao:

Dinamo je lokomotiva, zvijezda vodilja. Pokazali smo kako s vlastitim omladinskim pogonom možemo učiniti velike stvari. Mi smo ti koji vuku hrvatski nogomet.

Dinamo je ulaskom u Ligu prvaka zaradio 7,5 milijuna eura.

'To nije niti 40 posto našeg budžeta za ovu sezonu, moramo živjeti. Doveli smo pet igrača, a danas će doći i Šimunić. Zoran je noćas otišao u Berlin i sada već ispija kavu sa Joeom. Očekujem da će Šimunić tijekom jutra potpisati ugovor', istaknuo je Mamić.

A slavlje u zrakoplovu na putu u Zagreb.

'Nisam popio ni jedno piće, ništa nisam ni pojeo. Sjedio sam na svom sjedalu i kroz glavu su mi prolazile slike, od djetinjstva i igra u pijesku do slavlja ulaska u Ligu prvaka', završio je Mamić.