zabrinjavajući prizori

McGregor opet u problemu s ovisnostima; šest tjedana prije povratka izgleda ovako!

28.05.2024 u 18:19

Bionic
Reading

Najveće ime borilačkih sportova vratio se starom načinu života, nije mogao ostati trijezan niti za pripremu pred veliki povratnički meč

Samo šest tjedana prije dugo očekivanog povratka protiv Michaela Chandlera na UFC-u 303, 27. lipnja, Conor McGregor objavio je na svojim društvenim mrežama kako izgleda njegova 'priprema' za borbu.

Ovakav način pripreme pred velike mečeve imali smo prilike vidjeti i nedavno, kada je boksač Ryan Garcia imao svakojake ispade netom prije okršaja sa Devinom Haneyjem. Naposlijetku, Garcia je izašao kao pobjednik meča, no odmah nakon borbe bio je pozitivan na doping testu te se i dalje čeka rješenje te zavrzlame.

Jedan od najboljih boraca u povijesti MMA-a, Jon 'Bones' Jones, također je imao slične ispade prije svojih borbi, kada je konstatirao kako je pobijedio svog vječnog rivala, Daniela Cormiera, nakon tjedan dana alkoholiziranja i konzumiranja određenih droga. Interesantno je kako je i Jones netom prije drugog okršaja sa Cormierom isto tako bio pozitivan na doping testu.

Dolazimo do McGregora kojem ovo nije prvi ovakav ispad. Posljednji puta se borio 10. srpnja 2021. godine protiv Dustina Poiriera kada je Irac izgubio nakon što je slomio nogu tijekom borbe. Poslije toga bacio se u holivudske vode te je uspješno odigrao ulogu u filmu Road House gdje je utjelovio pomalo ironičnu ulogu problematičnog zaštitara.

Svi obožavatelji McGregora nadaju se da ipak ozbiljno shvaća svoj idući meč iako se čini upravo suprotno te se boje da bi ovo mogao biti i posljednji put da gledaju jedno od najvećih imena u povijesti ovog sporta unutar oktogona.