POD ISTRAGOM

Mlada skijašica fotkama šokirala svoju konzervativnu zemlju

12.02.2014 u 12:27

Bionic
Reading

U Libanonu su ovih dana pokrenuli istragu zbog golišavih fotografija svoje olimpijske skijašice Jacky Chamoun (22) koja se nalazi na ZOI-ju u Sočiju

Libanon je konzervativna zemlja pa su u njoj ostali šokirani nakon što su se u javnosti pojavile fotografije koje su nastale za vrijeme snimanja za jedan austrijski kalendar.

Te fotografije kao i videouradak prikazuju lijepu Libanonku oskudno odjevenu i u toplesu, ali nisu trebale ugledati svjetlo dana. Ministarstvo omladine i sporta u Libanonu pokrenulo je istragu, a tim povodom oglasila se i mlada skijašica.

'Nisam htjela, ispričavam se. Želim pojasniti da su fotografije snimljene za jedan austrijski kalendar prošle godine. To što se pojavilo na internetu nije ušlo u kalendar, nego je samo bila priprema za snimanje koja nije trebala izaći u javnost. Ispričavam se svima koje su ove fotografije uznemirile i šokirale', izjavila je Jacky te dodala:

'Razumijem ako me osuđujete. Libanon je konzervativna zemlja i ovo nije odraz naše kulture. Ovo je tužno.'

Dodajmo kako je u kontroverznom snimanju sudjelovala još jedna libanonska skijašica, Chirine Njeim (29), no ona se još nije oglasila.

Video koji je izazvao šok u Libanonu