LECCE U CRNOJ SERIJI

Može li lošije? Rebić je dobio očajnu ocjenu, ali što su Talijani još napisali...

21.10.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Ante Rebić, ove sezone vratio se u talijansku Serie A. Međutim, nisu baš neki posebno uspješni dani iza njega.

Nakon što je prošlu sezonu 'oživljavao' karijeru u Bešiktašu, ali u tome nije baš uspješan, Ante Rebić ove sezone isto pokušava u dresu Leccea.

Očekivalo se da bi povratak u Italiju, gdje je imao dobrih utakmica, mogao probuditi bivšeg hrvatskog reprezentativca, ali Rebiću ne ide baš kako se očekivalo. U Lecce je stigao krajem kolovoza, igrao je u sedam utakmica (prvenstvo i kup), od čega je u pet njih bio i starter, ali pogodaka, pa ni asistencija, nema.

Posljednji prvenstveni ogled, na domaćem terenu protiv Fiorentine, bio je potpuni debakl.

Jer domaćini su poraženi 6:0, a Rebić je na terenu proveo tek prvo poluvrijeme. Zamijenjen je jer je bio 'nevidljiv', a ocjena koju je dobio - mizernih 4, najbolje to i potvrđuje.

Posebno oštar prema hrvatskom nogometašu bio je poznati portal TuttoMercato gdje nagovještavaju njegov 'totalni pad'.

'U Bešiktašu zapravo nije dotakao teren. Zato bi se moglo pomisliti da se nije naviknuo igrati u ambijentu turskog nogometa, ali umjesto toga izgleda da je zaista na izmaku. Svojima, odnosno Leccu, nije donio ništa'.

Standings provided by Sofascore