SVE SE GLASNIJE ŠUŠKA...

Na pomolu novi veliki transfer između dva nogometna velikana; rasplet koji bi usrećio i Pogbu

23.05.2018 u 11:27

Bionic
Reading

Paul Pogba (25) mogao bi se vratiti na svoje mjesto sreće. Sve se više priča o novom transferu francuskog reprezentativca, odnosno odlasku iz Manchester Uniteda u Juventus

Paul Pogba je prve profesionalne korake u seniorskoj konkurenciji napravio u dresu Manchester Uniteda, ali tamo nije dobio pravu priliku te je besplatno sreću potražio u drugom europskom velikanu Juventusu (kolovoz 2012.).

U četiri sezone u 'staroj dami' igrački je eksplodirao, osvojio četiri prvenstva te po dva domaća Kupa i Superkupa i privukao interes najbogatijih klubova Europe.

  • +17
Francuski nogometaš Paul Pogba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Manchester United poželio je vratiti Francuza u svoje redove i to je skupo platio, čak 105 milijuna eura 'crveni vragovi' iskeširali su za veznjaka koji nije skrivao oduševljenje povratkom na Old Trafford gdje ga je pod svoje uzeo trener Jose Mourinho.

No njihova suradnja bila je daleko od savršene, doduše u prvoj zajedničkoj sezoni osvojeni su Europska liga i Liga kup, ali u prvenstvu ManU nije bio ni blizu titule na koju čeka od 2013. Sve se više govorilo o neslaganju Pogbe i Mourinhe pa ne čudi što se sve više piše o njegovom drugom odlasku iz Manchestera.

A u igru za Pogbu upleo se Juventus. Trener 'stare dame' Massimilliano Allegri rado bi vratio francuskog veznjaka u redove svoje momčadi i naredio je čelnicima kluba da pokušaju napraviti sve što mogu da realiziraju taj senzacionalni transfer, a prema zadnjim informacijama ni sam nogometaš nema ništa protiv takvog scenarija.

Paul Pogba Izvor: Društvene mreže

Jedini problem je odšteta, jer Pogba ima ugovor do lipnja 2021. i Englezi ga ne namjeravaju pustiti jeftino, a Juventus je poznat kao klub koji svaki 'euro' okrene dva puta i ne razbacuje se s lovom. Uglavnom, talijanski prvak ga sigurno ne namjerava platiti ni približno za isti iznos za koji ga je prodao.

Inače, za Pogbu je interes pokazao i PSG, ali Francuz je na tu temu samo izjavio da se nikada nije vidio u pariškom klubu, jer su mu roditelji oduvijek bili navijači Marseillea pa je tu sve jasno.