ŠPANJOLCI TVRDE

Najslavniji 'zločesti dečko' dolazi Alenu Haliloviću u pomoć?

08.05.2017 u 16:26

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik Marca tvrdi da Las Palmas vodi ozbiljne pregovore o dolasku Marija Balotellija u klub sljedećeg ljeta, u kojem već igraju naši Alen Halilović i Marko Livaja...

Las Palmas se iznimno pojačao ove zime, ali rezultati su u drugom dijelu prvenstva bili razočaravajući. Dolazak Alena Halilovića i Jesea nije donio željene pobjede pa će klub završiti u donjem dijelu ljestvice ovu sezonu Primere.

No, u sljedećoj bi mogao biti ozbiljan kandidat za plasman u europska natjecanja, jer prema tvrdnjama dnevnika Marca, trebao bi u Las Palmas doći i Mario Balotelli, najslavniji 'zločesti dečko' nogometa koji je oživio svoju karijeru ove sezone u francuskoj Nici.

Mario je nakon nekoliko očajnih godina konačno proradio u Francuskoj i zabio je 15 golova u tamošnjem prvenstvu ove sezone, a Nica je izborila plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Las Palmas Balotelliju nudi ugovor na jednu sezonu, s mogućnošću produženja na još jednu. Hoće li 26-godišnjak pristati, još nije sigurno, jer i u talijanskoj Seriji A ima zainteresiranih klubova koji su spremni riskirati i dovesti zvijezdu koja je u prošlosti znala i razočarati svoje poslodavce...