napokon pobjeda

Nenad Bjelica u derbiju je uspio 'skinuti' Hajduk, ali i dalje ne može odahnuti: Imali smo malo više sreće od njih...

29.08.2022 u 07:57

Bionic
Reading

Osijek je u Gradskom vrtu, pred svojim navijačima, slavio 2:1 u derbiju 7. kola SuperSport HNL-a protiv Hajduka. Prva je to pobjeda momčadi Nenada Bjelice u proteklih mjesec dana. Osijek je posljednji put slavio još 21. srpnja, a od tada su nanizali četiri poraza i dva remija

Pobjeda je napokon tu, tri boda su ono što se broji, Osijek se zahvaljujući 2:1 slavlju u derbiju protiv Hajduka pomaknuo s dna prvenstvene ljestvice.

No, trener Nenad Bjelica nema previše razloga za veselje, trebat će puno više od jedne pobjede da se može reći da je kriza stvar prošlosti.

'Čestitao bih igračima i navijačima na vrijednoj pobjedi protiv jako teškog protivnika koji je pokazao koliko je jak', kazao je Bjelica te pojasnio:

  • +16
Osijek - Hajduk, SuperSport HNL, 28.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

'Dominirali su u drugom dijelu bez obzira na umor s kojim su došli ovdje. Danas smo bili malo sretniji nego što je bio Hajduk...'

No, pobjeda u derbiju je tu, tri nova boda dobar su poticaj za utakmice koje dolaze iako je Bjelici kristalno jasno da ovo ne znači izlazak iz krize.

Osijek - Hajduk 2:1, sažetak 28.8.2022. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

'Grč koji imamo kad povedemo nas je sputavao. Nitko nije igračima rekao da se povuku i da ne napadaju, ali taj strah od poraza povuče igrače. Onda kao trener pokušavaš zamjenama zatvoriti utakmicu i doći do pobjede, a to smo i uspjeli', zaključio je strateg Osijeka Nenad Bjelica.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore