trampa?

Nestvarna Juventusova ponuda za najboljeg igrača Intera!

29.05.2018 u 09:18

Bionic
Reading

Talijanski prvak Juventus svim silama u svoje redove želi dovesti Argentinca Maura Icardija, koji je s 29 golova u dresu Intera bio najefikasniji igrač Serie A

Icardi je u 'crno-plavom' dresu zabio 29 golova, baš kao i Ciro Immobile, odnosno sedam više od najboljeg strijelca Juventusa Paula Dybale.

Osim toga, u ludoj završnici sezone, kada je Inter lovio, prvo mjesto u Europskoj ligi, a potom i ono koje vodi u Ligu prvaka, Icardi je bio lider momčadi sa Giuseppe Meazze.

  • +4
Inter - Juventus, 35. kolo Serie A, 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Igre ovog Argentinca toliko su bile dobre, da su odmah u red stali brojni klubovi. A u prilog im ide i to što je Icardi izostavljen s popisa putnika za svjetsko prvenstvo odnosno što bi se tijekom sljedećih tjedana trebao dobro odmoriti i još spremniji dočekati novu sezonu.

Istina, Icardi je prije nekoliko dana najavio da bi ostao u Interu, a što bi s čelnicima kluba trebala ispregovarati njegova supruga i menadžerica Wanda Nara, jer žele da se Icardiju povećaju primanja.

Također, Icardi ima otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura, ali ona važi samo prvih 20 dana u srpnju, i ako se pojavi kupac koji je spreman toliko platiti, Icardi bi ipka mogao napustiti Milano.

Međutim, ugledni Corriere della Sera prenosi vijest kako je Icardi velika želja Juventusa. Prvak Italije je spreman je Interu ponuditi 50 milijuna eura ali i svog napadača, također Argentinca - 30- godišnjeg Gonzala Higuaina.