NOVOST U NOGOMETU

Njemačka u čudu: Oporavljeni Klasnić poslao neobičnu ponudu bivšem klubu!

11.03.2018 u 14:08

Bionic
Reading

Ivan Klasnić ponudio je Werderu iz Bremena usluge trenera napadača, što bi bila velika novost u nogometu, jer takva funkcija u stručnom stožeru dosad nije postojala...

Podsjetimo, naš 38-godišnji napadač proživio je kalvariju s presađivanjem bubrega posljednjih godina, no posljednja transplatacija bila je uspješna i polako se vraća normalnom životu.

  • +5
Ivan Klasnić Izvor: Screenshot / Autor: RTL

Nedavno je izjavio da je spreman čak i vratiti se nogometu te da je već imao jednu ponudu, no čini se da je ipak bliže prelasku među trenere. Međutim, njega zanima posao kakav nogomet zasad još ne poznaje. Naime, on bi volio biti u momčadi trener isključivo napadačima, što stručni stožeri dosad nisu imali. Ponudu je poslao svom bivšem klubu Werderu, s kojim je u prošlom desetljeću proživio svojih najboljih sedam godina karijere.

'Svaka momčad ima trenera golmana, zašto ne bi postojao i trener napadača? Već sam se ponudio Franku Baumannu,' izjavio je Ivan Klasnić u intervjuu za 'My Werder'.

Momčad iz Bremena ove se sezone ponovo bori za opstanak, a najbolji napadač Max Kruse zabio je tek pet pogodaka pa bi Klasnićeva pomoć svakako dobro došla treneru Baumannu.

Hrvatski bivši reprezentativni napadač iznimno je samouvjeren i siguran da bi bio idealan čovjek za taj posao.

'Kad je u pitanju kazneni prostor, stavio bih sebe među deset najboljih na svijetu, svejedno je li među njima Ronaldo ili nije. Uvijek sam znao gdje se nalazi gol. Čak i iz nikakve gol prilike ja sam stvarao prilike. To je nešto što bih mogao prenijeti na druge,' uvjeren je Klasnić, a njemačka javnost iznenađena je ovom zanimljivom inicijativom koja bi možda i mogla promijeniti izgled stručnih stožera nogometnih momčadi u budućnosti...