KAMERA OTKRILA SVE

Novi veliki udarac za Real: Ronaldu prijeti suspenzija

23.03.2015 u 16:28

Bionic
Reading

Madridski Real je izgubio iznimno važan ogled s Barcelonom, a osim poraza na Nou Campu 'kraljevima' prijeti i novi udarac u ostatku prvenstvene sezone u kojoj viš praktički nemaju pravo na kiks

Cristiano Ronaldo je zabio gol na Nou Campu, ali njegov Real je primio dva i Barcelona je pobjegla na četiri boda prednosti. Pretjerano bi bilo reći da je naslov prvaka već u Kataloniji, ali Barcelona je sasvim blizu i ukoliko zadrži očekivani ritam u ostatku sezone Realu se neće pružiti puno prilika za prestizanje.

Jasno, za veliku seriju im treba Cristiano Ronaldo ali pitanje je hoće li Portugalac zaraditi suspenziju. Naime, jedna kamera uhvatila je najboljeg strijelca Reala kako nakon žutog kartona u derbiju prema sucu uz popratne komentare gestikulira hvatanjem za genitalije. Sudeći prema snimci (na dnu teksta) očigledno je da Ronaldo provocira upravo suca i nadležna komisija španjolskog nogometnog saveza lako bi mogla 'ohladiti' zvijezdu naknadnom suspenzijom. Iako, nije nemoguće da se sve ublaži običnom novčanom kaznom ili - ignoriranjem.