TAKO KAŽU

Od Hajduka se svi rastaju sportski i prijateljski

21.09.2009 u 17:01

Bionic
Reading

Dok je Hajduk nizao loše rezultate, na drugom katu Poljuda nije bilo potresa. Sada kada se Hajduk napokon odlijepio od dna, predsjednik Svaguša je krenuo sa smjenama

Nakon što su klub svojevoljno napustili predsjednik Mate Peroš i član uprave Luka Miličić, a Fredi Fiorentini mandat stavio na raspolaganje, Svaguša je krenuo u čistku ostalih kadrova koje je doveo Peroš u svojem mandatu. Najprije je smijenio sportskog direktora Ivana Buljana, a zatim i voditelja službe za odnose s javnošću Davora Pavića. Unatoč napisima da je Pavić iz Hajduka potjeran, on je u izjavi sročenoj za javnost naveo da je ponosan dosada učinjenim i da se rastaju 'sportski i prijateljski'.

'Ponosan sam jer smo ustrojili službu za odnose s javnošću koja do tada nije postojala u klubu i postigli u tome poslu izuzetnu razinu profesionalnosti. Krunom svojeg rada u odnosnima s javnošću smatram Hajdukov portal - hajduk.hr - koji je dokazano postao vrlo 'čitano štivo'. Ostajem, naravno, i dalje hajdukovac svim srcem, spreman pomoći u svakom trenutku. Svom klubu želim sve najbolje u novim natjecanjima, utakmicama i životu. Hajduk i za mene, kao i za sve, živi vječno. U svemu me zasmetalo jedino što je zlonamjerno prezentirano da sam ja privatizirao klupski portal. On ostaje i dalje i ostaje, naravno, Hajdukov. A osobno sam ponosan baš zbog toga što će portal živjeti i dalje, jer sam ja onaj koji je pokrenuo i oformio taj klupski prozor u svijet', rekao je Pavić.

Poljudom se špekulira da bi Pavićevu sudbinu mogli doživjeti Milan Prgomet i Pavle Cicarelli, koji su vodili financijsku i marketinšku službu, a čijim radom novo vodstvo nije zadovoljno.

Svaguša je na mjesto prvog čovjeka struke imenovao Ivicu Šurjaka, financije će voditi Antonio Kardum, a pravne poslove Joško Grgić.