la liga

Oni su priča dana. Rayo Vallecana šokirao Reale Arenu, Sučiću mrvice

18.08.2024 u 21:24

Bionic
Reading

Nogometaši Rayo Vallecana na najbolji su način započeli novu sezonu igranja u LaLigi, šokiravši Real Sociedad pobjedom 2-1 (0-0) na Reale Areni u San Sebastianu.

Gosti su odabrali taktiku prepuštanja posjeda domaćoj momčadi i vrebanja na prilike u kontranapadima. To se pokazalo punim pogotkom, jer su iz Baskije otišli sa sva tri boda.

Vodstvo Rayo Vallecanu donio je Jorge de Frutos u 67. minuti. Pobjedu gostiju iz Madrida potvrdio je u 84. minuti Sergio Camello, igrač koji je sa španjolskom reprezentacijom osvojio naslov olimpijskog pobjednika, a u finalnoj utakmici je dao svoj veliki doprinos postigavši dva pogotka u trijumfu 5-3 protiv Francuske.

Real Sociedad je samo uspio doći do utješnog pogotka za 1:2 u osmoj minuti dodatka, a strijelac je bio Martin Zubimendi.

Hrvatski reprezentativac Luka Sučić, nažalost, neće po drobrom pamtiti debi u dresu Real Sociedada. U igru je ušao u 83. minuti, a minutu poslije gosti su došli do pogotka za 2:0, iako hrvatski reprezentativac u tome nije imao nikakvu ulogu.

Standings provided by Sofascore