veliki problem

Poljski izbornik otkrio zašto Robert Lewandowski ne igra protiv Hrvatske

15.10.2024 u 21:19

Bionic
Reading

Vatreni u Varšavi večeras igraju utakmicu 4. kola Lige nacija protiv Poljske. Izbornik domaće reprezentacije Michal Probierz sve je šokirao jer u prvih 11 nema najboljeg igrača i kapetana Roberta Lewandowskog

Uoči početka utakmice Poljske i Hrvatske stigla je šokantna za domaćine jer se ime kapetana reprezentacije Roberta Lewandowskog nije našlo u prvih 11!

Poljaci su utakmicu počeli u sustavu Bulka – Dawidowicz, Bednarek, Kiwior – Zalewski, Zielinski, Moder, Szymanski Kaminski – Urbanski – Swiderski, bez kapetana i najboljeg strijelca Lewe koji očigledno ima ozbiljnih zdravstvenih problema!

Svi su bili šokirani jer su u poljskom stožer jako dobro skrivali njegove probleme s ozljedom, a sam je izbornik Michal Probierz tek uoči početka utakmice pojasnio zašto je Lewa ispao iz prvih 11 za susret s Hrvatskom.

  • +63
Poljska - Hrvatska (15.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

'Robert Lewandowski je lakše ozlijeđen', objasnio je poljski izbornik Probierz i tako razriješio sve glasine oko sukoba s najvećom zvijezdom.

Naime, Lewandowski je prije nekoliko dana otvoreno kritizirao igru poljske reprezentacije i bilo je glasina kako je baš to razlog zbog kojeg je završio na klupi. Službeno, riječ je o ozljedi, ali u Poljskoj gotovo nitko ne vjeruje u tu priču.