OVO SE ZABIJA JEDNOM

Poništen supergol: Sudac spasio Brazilce na Copi

05.06.2016 u 10:24

Bionic
Reading

Brazil je u Pasadeni svoj nastup na Copa Americi otvorio remijem protiv Ekvadora, a nakon dvoboja fokus je na vrlo spornoj sučevoj odluci koja je izravno utjecala na rezultat

Brazilci su u dvoboju s vodećim sastavom južnoameričkih kvalifikacija za SP na početku pokazali više. Ekvadorski vratar Dreer bio je zaposlen čovjek u prvom poluvremenu, no kako je vrijeme protjecalo situacija se mijenjala.

Ekvadorci su postajali sve opasniji i u nastavku postigli pogodak kakav se vrlo rijetko viđa. Valencijino dodavanje hvatao je Miler Bolanos i s kraja gol linije poslao ga je u sredinu. Brazilski vratar Alisson bio je u bližem kutu, no lopta mu se nevjerojatno nesretno odbila od stative i od njegove ruke ušla u mrežu.


No, linijski sudac poništio je gol i zaustavio slavlje. Nakon dvoboja ekvadorski izbornik Quinteros nije skrivao emocije.

'Ljuti smo zbog te odluke. Pomoćni sudac nam je uništio pobjedu, sumnjam da bi dosudio isto da se situacija dogodila na našoj strani. Brazil je imao veći posjed, ali dobro smo ih zaustavili. Zaslužili smo pobjedu, ali moramo se zadovoljiti i remijem,' jasan je Ekvadorac, a u video snimci imate priliku svoju ocjenu donijeti sami.

U drugom dvoboju skupine Peru je pogotkom Guerrera svladao debitanta Haiti s 1:0. Brazil bi se porazom našao u jako teškoj situaciji, ovako imaju realnu priliku i bez najvećih zvijezda okrenuti situaciju u svoju korist i plasirati se u četvrtfinale.