OPRAVDANA LJUBOMORA?

Procurile nevjerojatne Neymarove povlastice koje izazivaju bijes u svlačionici

25.10.2017 u 19:07

Bionic
Reading

Neymar je došao u PSG kao velika zvijezda, ali njegovo ponašanje i prohtjevi uzrokuju sve više problema te stvaraju loše odnose u svlačionici

Brazilski napadač stigao je na Park prinčeva za 222 milijuna eura, uvjerljivo najveća isplaćena odšteta u povijesti nogometa, a on ima zajamčenu godišnju plaću od 37 milijuna eura što se s brojnim bonusima može povećati do suludih 57 milijuna eura.

No Neymar polako počinje ići na živce suigračima. Prvo se je zbog izvođenja penala i slobodnjaka sukobio sa Cavanijem, zatim se na treningu posvađao sa trenerom Emeryjem... No to nije sve.

Neymar i Cavani - sukob oko lopte

Bez obzira na golove, asistencije i atraktivne poteze s kojima rješava utakmice Neymar postaje neomiljena osoba u svlačionici. Ima stvari koje mu se sve više zamjeraju.

  • +25
Neymar u dresu novog kluba PSG-a Izvor: Reuters / Autor: GONZALO FUENTES

Tako Neymar ima čak dva fizioterapeuta koji se brinu samo za njegove potrebe, a ne i za ostale nogometaše PSG-a, isto tako nitko na treningu na njega ne smije grubo startati, a tijekom utakmica ne treba se vraćati u obranu.

Osim toga jedino je njemu dopušteno posjedovati torbu sa sponzorom kojeg sam odabere dok ostali moraju nositi torbe sa logom PSG-a. Uz to ove sezone Neymar dijeli penale sa Cavanijem, a sljedeće će to biti samo njegova privilegija.

Tko zna što će se narednih mjeseci još otkriti, zaista nije lako u momčadi imati jednog od najboljih nogometaša svijeta za kojeg kažu da je predodređen za Zlatnu loptu poslije vladavine Ronalda i Messija.