DOSTA JE SLAVLJA

Rakitić se pojavio na treningu, Gattuso ga je nagazio. Hoće li zaigrati u četvrtak

23.07.2024 u 16:03

Bionic
Reading

Ivan Rakitić se pojavio na treningu Hajduka kojeg u četvrtak na Poljudu od 21 sat (MAXSport 1, MAXtv) očekuje utakmica 2. pretkola Konferencijske lige. Protivnik je HB Torshavn s Farskih otoka

Koliko je Rakitić spreman i hoće li zaigrati već u Hajdukovoj premijeri odlučit će trener Gennaro Gattuso koji je sa štopericom u ruci danas ispitivao stanje velikog pojačanja Bilih.

Hajduk ima rok do srijede do 21 sat prijaviti još dvojicu igrača za nastup u ovoj fazi natjecanja Konferencijske lige, tako da administrativne zapreke ne postoje.

Što se tiče samog igrača on je spreman na izazove svake vrste. Vidi se to iz njegovih riječi izgovorenih u nedjelju na predstavljaju u Bijelom salonu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Ovoliko na odmoru nisam trenirao ni kad sam bio u Barceloni ni u Sevilli. Znao sam da će doći taj dan da ću se priključiti, a koliko ću biti spreman... Nije isto kad sam treniraš i kad treniraš s ekipom. Vidjet ćemo ovih dana. Jako dobro se osjećam i to je najbitnije. Radio sam zadnjih dana po posebnom programu da budem što bliže momčadi i, iskreno, jedva čekam. Dosta je teretane, dosta je toga, trebaju mi lopta, travnjak i suigrači. Osjećam se kao kad sam sa 16 godina potpisao ugovoru Baselu', rekao je tom prilikom Rakitić te se dotaknuo i razgovora s Gattusom.

@hnkhajdukofficial Dajte 🖐 u komentar ako bi se javili! 😉❤️💙 Dresove možete kupiti na WEB shopu i u Fan shopovima Hajduka. 💪🏻 #hnkhajduksplit #hajdukzivivjecno ♬ Originalton - 𝚈𝚘𝚞𝚛𝚏𝚊𝚟𝚟_...

'Čuli smo se. Trener je gazda, on će znati što treba. Ja ću pomoći kad god i kako god, ako treba i kao desni bek. Tu sam da pomognem i povučem cijelu momčad, nema nikakvih problema što se toga tiče. Bitno je da se upoznamo, da se osjetimo i onda će sve doći samo od sebe', rekao je Ivan Rakitić.

  • +29
Hajduk navijači, doček Ivana Rakitića 21.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Navijači priželjkuju debi u bijelom dresu već u četvrtak, Gattuso točno zna hoće li ga zatrebati i u kojem trenutku i učinit će sve da za Rakitićevim uslugama ne posegne par dana nakon dolaska. Ali, ako zatreba...