PANIKA U TORINU

Razdor u svlačionici Juvea, a onda se još ovo dogodilo s Mandžukićem!

30.11.2017 u 19:26

Bionic
Reading

U petak je na rasporedu veliki derbi talijanskog nogometnog prvenstva, u Napulju (20. 45 sati) Napoli dočekuje Juventus, a gosti su uoči dvoboja doživjeli šok – ne igra Mario Mandžukić

Napulj će gorjeti. Temperamentni jug dugo čeka na naslov prvaka (1990.), još od vremena Diega Armanda Maradone, a ova sezona izgleda obećavajuće.

Naime, Napoli je vodeći u Serie A, momčad na terenu izgleda sjajno, ali sada u goste dolazi aktualni prvak i najtrofejniji klub Apeninskog poluotoka koji je trenutačno treći u prvenstvu.

Juventus nikada nije bio omiljen u Napulju kao niti jedan klub s bogatog sjevera i zato je za Napolitance ovaj dvoboj i više od nogometa.

No u grotlo stadiona San Paolo neće istrčati najveći ratnik 'stare dame'. Dan uoči utakmice Juventus je doživio šok, jer je neumorni borac Mario Mandžukić na treningu ozlijedio mišić lista noge te je definitvno otpao za sraz.

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Reuters / Autor: STRINGER

Inače, prema pisanju talijanskih medija, nije ozljeda hrvatskog napadača jedini problem nego je u svlačionici Juventusa nastao razdor između starosjedilaca u klubu te stranih nogometaša pa se špekulira da su neke zvijezde zbog toga najavile odlazak.

Mandžukić je Juventusov borbeni stroj