OGLASIO SE I SUBAŠIĆ

Razočaranje u Monacu: Bili smo nezreli i neinteligentni!

22.02.2017 u 09:05

Bionic
Reading

Trener Monaca Leonardo Jardim smatra da je promašeni penal doveo do preokreta na Etihadu u porazu 5:3 protiv Manchester Cityja, dok Radamel Falcao misli da momčad nije odigrala pretjerano inteligentno u samoj završnici...

Vodeća momčad francuske lige bila je na pragu velike pobjede u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali na kraju je doživjela razočaravajući poraz zbog tri pogotka primljena u samoj završnici. City s prednošću 5:3 čeka uzvrat u Monte Carlu, a gostima ostaje žal zbog propuštenih prilika.

'Ključan je bio promašeni penal Falcaa kojim smo mogli otići na 3-1, ali on je pokazao da je veliki napadač ove večeri. Ništa još nije gotovo,' izjavio je trener Leonardo Jardim nakon susreta.

'Trebali smo više zadržati loptu u svojim nogama u drugom poluvremenu. Mislim da nam je možda falilo zrelosti,' priznaje veznjak Bernardo Silva.

'Kad ne riješiš utakmicu protiv takvih igrača i imaš padove koncentracije, to je tako. Falilo nam je inteligencije da zaključimo utakmicu,' mišljenje je pak Radamela Falcaa koji će se sjećati utakmice po dva krasna pogotka, ali i promašenom kaznenom udarcu.


Na Twitteru se kratko na susret osvrnuo i Danijel Subašić koji je pogriješio kod drugog pogotka domaćina i imao jednu spornu situaciju u kojoj je sudac presudio u njegovu korist. Smatra da još ništa nije gotovo i da Monaco ima izglede u uzvratu...