AKO JE NESRETAN...

Real na mukama zbog Ronalda; scenarij koji nije nemoguć!

21.05.2015 u 13:06

Bionic
Reading

Španjolski mediji sve više pišu o brojnim klubovima koji žele Cristiana Ronalda maknuti iz madridskog Reala i dovesti pod svoje okrilje. Najnovija ponuda je ona PSG-a

Portugalska zvijezda se i ove sezone 'nazabijala' golova u dresu 'kraljevskog kluba', ali to je mala utjeha jer je Real ostao bez sva tri važna trofeja (prvenstvo, Kup kralja, Liga prvaka).

Ronaldo je nezadovoljan i time što njegov jedini pravi konkurent za Zlatnu loptu Lionel Messi može osvojiti sva tri spomenuta natjecanja, što bi moglo biti presudno prilikom novog izbora za najboljeg igrača svijeta.

Prema pisanju španjolskih novinara, Ronaldo se sastao s predsjednikom kluba Florentinom Perezom kako bi doznao kakve su namjere Reala vezane uz jačanje momčadi. Ukoliko ne bude presretan, nije nemoguće to da se odluči za rastanak s momčadi s kojom se prošle sezone popeo na krov Europe.

Chelsea i Manchester United već su odavno u igri, a sada je i PSG obnovio interes. Španjolci kažu kako su Francuzi bacili bogatu ponudu na stol.

Portugalca ugovor s Realom veže do lipnja 2018, tržišna vrijednost mu je procijenjena na 120 milijuna eura, a spomenuti zainteresirani kupci mogu to platiti bez problema.