potrebni napadač

Rijeka predstavila novo pojačanje: Stepenica više u karijeri!

24.07.2017 u 15:03

Bionic
Reading

Matej Jelić na Rujevici je predstavljen kao novi nogometaš Rijeke. Bivši napadač Rapida iz Beča dobro će doći Matjažu Keku u HT Prvoj ligi i Ligi prvaka...

Riječ je o 26-godišnjem napadaču koji je u karijeri igrao za Žilinu i trpao dosta golova u Slovačkoj, no prije dvije godine prešao je u Rapid iz Beča u kojem se nije tako dobro snašao.

Nakon priprema koje je odradio s austrijskom klubom odlučio je šansu potražiti u redovima hrvatskog prvaka koji je ostao bez Romana Bezjaka i Franka Andrijaševića pa su mu ofenzivci itekako potrebni.

'Zadovoljan sam što sam došao u Rijeku. To je stepenica više u mojoj karijeri. Nadam se da ću opravdati povjerenje,' izjavio je Matej Jelić na predstavljanju na Rujevici.

'Doveli smo tip igrača kakav nam je nedostajao i dobili na širini igračkog kadra. Dugo smo Mateja pratili, dok je igrao za Žilinu njegova cijena za nas je bila nedostižna, a sada se sve poklopilo spletom okolnosti,' objasnio je sportski direktor Ivan Mance.

Jeliću će konkurencija u napadu biti Mario Gavranović i Brazilac Heder. Pogledajte kako je Matej zabijao u svojim najjačima danima u Slovačkoj u priloženom videu...

Matej Jelić u Žilini Autor: Youtube
  • +3
HT Prva liga, 2. kolo: Rijeka - Rudeš Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL