gavranović ozlijeđen

Rijeka uoči Dinama ostala bez igrača koji je želio preseliti k 'modrima'?!

27.10.2017 u 21:49

Bionic
Reading

Hrvatski prvak Rijeka u subotu od 15 sati gostuje kod vodećeg Dinama, no momčad Matjaža Keka u pokušaju da pobjedom dostigne zagrebačku momčad igrat će bez ponajboljeg igrača - Marija Gavranovića

Kako prenosi Novi list, Rijeka je u Zagreb doputovala bez svojeg ponajboljeg igrača u posljednje vrijeme - napadača Marija Gavranovića.

  • +3
HT Prva liga, 5. kolo: Rijeka - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Iako je u četvrtak normalno gostovao na klupskoj presici u poslijepodnevnim satima na treningu prijavio je zatezanje u predjelu zadnje lože koje nije popustilo ni u petak pa je trener Matjaž Kek bio prisiljen ostaviti svojega napadača na Rujevici i dodatno oslabiti svoju momčad uoči subotnjeg derbija.

Cijeli ovaj slučaj poprima drugačije konotacije ako se gleda kroz prizmu činjenice da je Gavranović u posljednjim satima ljetnoga prijelaznog roka bio u Maksimiru na pregovorima oko prijelaza u Dinamo.

Transfer je zbog pritiska javnosti naglo obustavljen, ali prema dobro obaviještenim izvorima samo prolongiran do siječnja.

Budući da igrač, a ni klub nikada nisu jasno objasnili što se događalo tog 31. kolovoza riječka navijačka javnost s pravom može sumnjati u intezitet bolova koji su se naglo pojavili u Gavranovićevim mišićima i to baš uoči derbija u Maksimiru.