ČEKA SE VELIKI POTEZ

Ronaldo i Modrić nemoćni, velika neizvjesnost u Realu

25.05.2015 u 22:27

Bionic
Reading

Igrači Reala stali su iza svog trenera, no najslavniji nogometni klub svijeta odlučio se za početak novog razdoblja s novim čovjekom na čelu struke

Luka Modrić, Cristiano Ronaldo i velik dio njihovih suigrača javno su pozivali da se talijanskom strategu Carlu Ancelottiju pruži nova prilika na klupi madridskog Reala. Ancelotti je prošle sezone osvojio španjolski kup i ligu prvaka, a ove godine 'ubrao' još europski superkup i svjetski naslov. No, ostao je bez 'glavnih' trofeja ovoga ljeta, a u Realu ne opraštaju. Što god igrači, kojis u do zadnjeg daha 'branili' trenera mislili o tome.

'Naravno, to je bila teška odluka, ali mi smo ovdje da donosimo teške odluke i da ne oklijevamo. Zanima nas samo interes ove institucije i naš je procjena da je došlo vrijeme za rastanak s trenerom Ancelottijem,' rekao je predjednik reala Florentino Perez prije nego se javno zahvalio Talijanu na svemu.

'Ovo je i dalje tvoja kuća Carlo i ostat ćeš upamćen kao trener koji nam je donio 'decimu'. Ime novog trenera objavit ćemo idućeg tjedna, a s novim čovjekom očekujemo nove borbe za trofeje. Imamo dovoljno kvalitete, talenta i entuzijazma da ponovno zadovoljimo sve naše navijače i nastavimo osvajati naslove,' kaže Perez.


Spominju se Benitez, Klopp, Michel, Zidane... Predsjednik Perez obećao je nvo ime u idućih deset dana, čini se da već znaju koga žele ali prvo žele u tišini obaviti sve detalje prije 'puštanja bijelog dima'.

Ancelotti je prošle sezone bio heroj, a igrači ga se nisu odrekli niti kad je bilo prilično jasno da mu u upravi Reala spremaju otkaz