'LOKOSI' PROTIV DINAMA

'S igrom za dušu do povijesnog rezultata'

25.07.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Lokomotiva je jedan od hrvatskih predstavnika koji će u četvrtak tražiti prolaz u treće pretkolo Europske lige (Maksimir, 20 sati). S druge strane stajat će nogometaši Dinama iz Minska, a podsjećamo kako je prvi susret završio pobjedom Ivkovićevih izabranika 2:1

Pred Lokomotivom je četvrti ovosezonski ispit, prva tri su se dogodila na gostovanjima, a u sva tri navrata mlada družina kojom kormilari Tomislav Ivković se vratila kao pobjednik.

'Lokose' sada očekuje dvoboj na Maksimiru gdje igraju svoje domaće utakmice, a protivnik je neugodna bjeloruska ekipa koja je već odavno u natjecateljskoj formi, jer je prvenstvo tamo u punom zamahu.

Hrvatski predstavnik je u Minsku mnoge iznenadio te je sa 2:1 svladao Dinamo pa tako ima lijep kapital uoči 90 maksimirskih minuta. Svejedno, u taboru kluba s Kajzerice nitko ni ne pomišlja da je gotovo.

Dobra vijest za sve ljubitelje nogometa jest ta da će utakmica biti prenošena na MAXtv-ovu kanalu Arenasport1 u osnovnom programskom paketu, znači dostupnom svim MAXtv-ovim korisnicima. Osim toga, dvoboj ćete moći pratiti i putem MAXtv to Go usluge, te tportalovom servisu match.tportal.hr na kojem se može ova utakmica kupiti. Ova utakmica putem servisa match.tportal.hr bit će dostupno svima, znači korisnicima u Hrvatskoj i izvan Hrvatske.


'Dinamo je i u ovoj utakmici favorit. Oni moraju pobijediti. Ja uzimam najbolje odijelo te ću uživati na utakmici. Drago mi je da smo došli u situaciju da možemo sanjati', rekao je Ivković te dodao:

'Nadam se lijepoj utakmici s naše strane, da ćemo igrati za dušu, pokazati naše kvalitete. Vjerujemo u sebe i mislim da smo blizu povijesnog rezultata.'

I još nešto o stanju u momčadi.

'Igrači su toliko pametni da razmišljaju samo o ovoj utakmici. Vjerujem da žive kao Spartanci i da jedva čekaju sve utakmice koje su pred nama.'

Na Arenisport 1 možete gledati prijenos
Lokosi su slavili u Minsku, a prvi gol je zabio Šitum
Drugi gol lokosa u Minsku bilo je Mišićevo djelo