PRST KOJI MU NIJE TREBAO

Scena s Camp Noua koja je zapalila internet i postala predmet sprdnje

09.03.2017 u 16:02

Bionic
Reading

Barcelona je u čudesnoj utakmici nadoknadila zaostatak od četiri gola i svladala PSG 6:1 te prošla u četvrtfinale Lige prvaka

Navijači katalonskog ponosa ne uživaju samo u veličanstvenoj pobjedi, nego i u sprdanju s bivšom Realovom zvijezdom, a sada igračem francuske momčadi Angelom Di Marijom. On je bio četiri godine u dresu najvećeg Barceloninog rivala Real Madrida, pa je završio u Manchester Unitedu, da bi se 2015. preselio na Park prinčeva.

U susretu na Camp Nouu ušao je u igru u 55. minuti, dok je domaćin vodio 3:0. Kada je sedam minuta kasnije, nakon njegovog ulaska, Cavani zabio za 3:1, argentinski ofenzivac došao je na svoje.

Dok su nogometaši PSG-a slavili zagrljeni, on je pored njih stao i stavio prst na usta te tako poručio Barceloninim navijačima da 'začepe'. Di Maria je poslije toga gola, kao i većina nogometnog svijeta, bio uvjeren da je sve gotovo, da PSG prolazi.

No dogodilo se čudo - Barca je u završnici zabila još tri gola i otišla prema četvrtfinalu, a Di Maria je zbog svojeg preuranjenog poteza prstom postao predmet sprdnje simpatizera katalonskog kluba. Prerano je radio ražanj...

  • +6
Osmina finala LP, Barcelona - PSG Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez