POGLEDAJTE SVE POGOTKE

Sedam golova u Koprivnici; 'Lokosi' i Kastrati ubojitim kontrama uništili Slaven

16.09.2018 u 18:38

Bionic
Reading

U prvoj nedjeljnoj utakmici sedmog kola Hrvatski Telekom Prve lige u Koprivnici je Lokomotiva uvjerljivo porazila Slaven Belupo 5:2

Ljubitelji hrvatskog nogometa mogli su uživati! U Koprivnici je palo čak sedam pogodaka, a u zabijanju su puno uspješniji bili gosti koji su u mrežu domaćeg sastava utrpali 'petardu'.

'Lokosi' su do prednosti došli u 23. minuti kada su izveli brzu kontru, izigrali cijelu obranu Slavena, a sve je završio Kastrati.

Slaven Belupo – Lokomotiva 0:1, Kastrati 23' Izvor: Društvene mreže

Dvije minute prije odlaksa na odmor bilo je 0:2.Poslije kornera obrana 'farmaceuta' je zaspala, a to je iskoristio Datković koji je iz blizine poentirao glavom.

Slaven Belupo – Lokomotiva 0:2, Datković 43' Izvor: Društvene mreže

Na početku drugog dijela odmah novi šok za domaćina. Kastrati je ostao sam na desnoj starni, a hitri napadač 'lokosa' takve prilike ne propušta za 0:3.

Slaven Belupo – Lokomotiva 0:3, Kastrati 46' Izvor: Društvene mreže

No Slaven se nije predao. U 70. Lecjaks je driblao i izgubio loptu od Bačelića-Grgića koji se sjurio prema golu i s razornim udarcem smanjio na 1:3.

Slaven Belupo – Lokomotiva 1:3, Bačelić-Grgić 70' Izvor: Društvene mreže

Pritisak Slavena urodio je i u 81. minuti. Bio je to ubačaj s desne strane, a Jelić je pogodio glavom iako ostaje dojam da je gostujući vratar mogao bolje reagirati.

Slaven Belupo – Lokomotiva 2:3, Jelić 81' Izvor: Društvene mreže

Ipak, nada Slavena trajala je tek dvije minute, jer je u 83. Lokomotiva opet zabila. Slavenov igrač dao je loptu suparničkom napadaču Krstanoviću koji ju je polako vukao prema golu domaćina okružen četvoricom suparničkih nogometaša koji ga nisu pokušavali napasti, a zatim je proigrao na desnoj strani natrčalog Kastratija koji je došao do hat-tricka za 2:4.

Slaven Belupo – Lokomotiva 2:4, Kastrati 83' Izvor: Društvene mreže

Konačnih 2:5 postavio je iz nove ubojite kontre Krstanović koji je pobjegao lošoj zadnjoj iniji koprivničkog prvoligaša.

Slaven Belupo – Lokomotiva 2:5, Krstanović 86' Izvor: Društvene mreže

Lokomotiva se s tri boda bodovno izjednačila s Rijekom na drugoj poziciji, oba sastava imaju 13 bodova, ali momčad s Rujevice i utakmicu manje. Slaven je na diobi šestog mjesta sa sedam bodova koliko imaju Hajduk i Inter.

  • +2
Slaven Belupo - Lokomotiva, 7. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL
Slaven Belupo – Lokomotiva 2:5, 7. kolo 2018./19. (izjave) Izvor: Društvene mreže
Slaven Belupo – Lokomotiva 2:5, 7. kolo 2018./19. (sažetak) Izvor: Društvene mreže