POGLEDAJTE GOLOVE

Šeško u srpnju bio tragičar, a sada mu se svi dive. Ni Kek nije ostao 'hladan'

10.09.2024 u 08:35

Bionic
Reading

Slovenska nogometna reprezentacija je u 2. kolu skupine 3 Lige nacija B uvjerljivo svladala Kazahstan s 3:0, zahvaljujući hat-tricku Benjamina Šeška.

Momčad Matjaža Keka dominirala je utakmicom i osigurala pobjedu već u prvom poluvremenu. Šeško je prvo zabio u 23. minuti, a ubrzo nakon toga povisio na 2:0.

Kazahstan je bio bezopasan, a Šeško je svoj treći gol postigao u 63. minuti, dosegnuvši 14 golova u 35 nastupa za reprezentaciju. (golove pogledajte OVDJE).

'Šeško je bio sjajan egzekutor, ali cijela ekipa je odigrala dobro. Beni je genijalac, moramo se samo pobrinuti da mu momčad pomogne. Kad ga vidim da se smije, znam da su pred nama velike stvari. Postoji velik interes za Šeška, mnogi se veliki klubovi raspituju.

Ali Slovenija nisu samo Benjamin Šeško, Jan Oblak ili Matjaž Kek. Želim da budemo uigran stroj, a to možemo postati samo ako budemo dovoljno samokritični. Iza nas je jako dobar tjedan. Kritizirali su me neki da stalno igram bunker. E, pa u ovoj utakmici je bilo drugačije', rekao je slovenski izbornik Matjaž Kek nakon utakmice.

U drugoj utakmici skupine Norveška je pobijedila Austriju 2:1, s Haalandom koji je donio pobjedu u 80. minuti.